Ohjetta odotellessa….

Tässä tulee kuva uudesta sukkamallista. Kehitelty eilen. Säärystin on sama vanha, jonka kuvan jo kerran näytinkin.

Harri ja Juha – tiedän, että käytte täällä kurkkimassa, vaikken koskaan yhtään toivomaani kommenttia näekään: Ensimmäinen kuva otettiin aamusella yöpaita päällä ja paljain jaloin. En sitten sitä kuvaa julkaisekaan. Sanoin miehelleni: ”Harri kumminkin suurentaa tän kuvan ja ihmettelee mun säärikarvoja”. Eikä ne paljaat varpaatkaan kovin kuvaukselliset ole. Joten uusi kuva pukeutumisen jälkeen. Sen verran itsesuojeluvaistoa vielä jäljellä!

Tähän malliin siis ohje illemmalla. 
Tein tuo sukan muuten koon 38 silmukkaluvulla, 
mutta kyllä siitä isompi tuli, koska mahtuu oikein mainiosti minun 40 kokoiseen koipeeni.
Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top