Rimanalitus

Eilinen kirjoitukseni oli turha ja typerä. Olin jo poistamassa sen, mutta sitten huomasin, että siihen oli jo ehtinyt tulla kaksi kommenttia, joten en voinutkaan haihduttaa sitä…

Heti kaduttuani tuota kirjoitusta luin päivän postia ja myös tilaamaani ET-lehteä. Voi kauhistus! Siellä oli lista 50+ -blogeista. Yksi lukija oli aiemmin ihmetellyt, miksi niin vähän on vanhemman väen blogeja. Lehti tarttui heti aiheeseen ja pyysi ilmoittautumaan. Mitään sen enempää ajattelematta minäkin ilmoitin blogini sinne.

Ja juuri nyt, kun olen tehnyt rimanalituksen, blogini on siellä lehden sivuilla. Että hävettää!

Unirytmini on mennyt jokseenkin sekaisin sen jälkeen, kun jäin kotiin. Huonoa unihygieniaa, niinkuin sanotaan. Herään klo 2-3 yöllä ja olen ihan pirteä. Ei kun nettiin etsimään jotain mielenkiintoista. Viime yönä löysinkin tähän aiheeseen mainiosti liittyvän blogin. Mitä kautta sinne eksyin, sen olen jo unohtanut.

Toki tämän blogin – Advanced style sisältö on niin amerikkalaista kuin vain voi olla, mutta minä niin INSPIROIDUIN näistä kuvista. Ei ole mitään syytä 50+ -naisen pukeutua tylsästi. Taidankin alkaa hienoksi naiseksi ja ottaa näistä naisista mallia. Mitähän uusikaupunkilaiset sanoisivat, kun lähden kaupungille?

Tämä kuva on blogin ”kesyimmästä” päästä

Onhan se selvää, että tietokone on enemmän nuorten kapistus. Sitä myöten on luonnollista, että myös blogimaailma on enemmän nuorten. Etsin usein vähän aikuisempaa seuraa. Olisi mukava löytää esim. sisustusblogeja ja tyyliblogeja, joidenka pitäjät ovat enemmän omaa ikäluokkaa. Vaikka toki avoimin silmin voi löytää kaikista jotain itselleen.

Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top