Vitivalkoinen lehtikori, mutta minkä kokoinen?

Piiiitkästä aikaa sain tilauksen lehtikorista, joita aikoinaan virkkasin paljonkin. Tämä tilaustyö lähtee Helsinkiin.

Kävin tänään hakemassa valkoista ja luonnonvalkoista rullakudetta ja sainkin tosi hyvän tuntuista. Sen verran oli ohkaista, että iso kori pitää tehdä kaksinkertaisesta, mutta matto onnistuu yksinkertaisestakin.

 Samasta vitivalkoisesta kuteesta on kysymys, mutta noin paljon valaistus vääristää värin

 
Aloitin lehtikorin pohjasta, mutta heti tuli tenkkapoo. Miten isoja niistä olenkaan tehnyt? Kerran jo isonsin, mutta vieläkin  näyttää jotenkin pieneltä. Ideanahan tässä on se, että aikakauslehdet mahtuvat hyvin pohjalle.

Pellavasydämen Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top