Ensimmäinen myyntitapahtuma

Nyt kun kivijalkamyymälä on lopetettu, on aika miettiä muita myyntimahdolllisuuksia. Ensimmäinen tapahtuma on ensi sunnuntaina 26.1.2014. Useita Uudenkaupungin yrittäjiä järjestää työväentalolla yhteisen ”Shoppailu sunnuntai” – tapahtuman.

Periaatteessa vastustan sunnuntaista kauppojen aukioloa, mutta kun ei tässä(kään) tapauksessa minulta kysytä, niin porukan mukana mennään. Tapahtumaa mainostetaan näyttävästi kahdella paikallislehden mainoksella. Samassa paikassa pidetään useinkin yhteisiä myyjäisiä, joten ihmiset kyllä varmasti löytävät paikalle.

Pellavasydämen osalta on vielä vähän epävarmaa, millaisin tuottein lähdemme liikkeelle. Ensinnäkin on aika hankala tuolta tavarapaljouden joukosta löytää juuri oikeat pahvilaatikot ja toisekseen ei ole kokemusta, millaiset tuotteet tuolla käyvät kaupaksi. Arvattavaa on, että halvat.

Pirkko lupautui heti tiedon saatuaan avuksi, enkä siellä kyllä yksin pärjäisikään. Onneksi meillä on vielä pankkikorttikone käytössä – siinä oli 2 kuukauden irtisanomisaika, mistä tietysti täytyy maksaa normaalit kk-maksut. Muistaakseni 49 euroa/kk. Kyllähän tällaiselle tapahtumalle hintaa tulee, eikä voi olla varma, jos edes plussalle pääsee, mutta näen tärkeäksi tässä vaiheessa yrittää pysyä asiakkaiden muistissa.

Mukaan otan lähinnä käsityötarvikkeita: paperinaruja ja metallirenkaita valokransseja varten tilasin tänään jo lisääkin. Matonkudetta, virkkuukoukkuja. Villasukkia, pipoja. Saa nähdä…

Tervetuloa siis lähialueen asiakkaat moikkaamaan!

Pellavasydämen Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top