En näytäkään…

Näin paljon vaivaa jo kauan sitten suunnittelemani asupostauksen vuoksi. Tytär otti kuvat monesta eri variaatiosta. Katseltuani kuvia  totesin (ensimmäisen kerran blogihistorian aikana), ettei niitä voi/kannata julkaista. Sitä kuvittelee itsestään paljon enemmän kuin mitä on = siis joskus niinkin päin!

Siispä vain kerron. Olen jo aiemminkin maininnut, että seuraan mielelläni Tyyliä metsästämässä -blogia. Veera oli ostanut syksyllä raidallisen, trikoisen hihattoman mekon ja minä ihmettelemään, että mitä sellaisella tekee talvea vasten, hellemekkohan sellainen? Turun Zizzissä poikkesin vähän aikaa sitten Mirvan kanssa ja näin siellä alennusrekissä hyvin samanlaisen harmaaraidallisen klänningin. Ja minä ostamaan sen, kun halvalla sai! Turha väittää, ettei blogistien ”mainoksilla” olisi vaikutusta…

Tottakai väristyskin vaikuttaa siihen, mihin vuodenaikaan asu sopii. Tämä oli tummanpuhuva, joten enemmänkin talvivaate. Löysin mielestäni mainion yhdistelmän, kun lisäsin tuon ns. liivihameen päälle itse neulomani luumunpunaisen villatakin ja samanvärisen pipon. Totesin, että kyllä vaan neuleissakin trendit näkyy. Villatakkini olen neulonut jo useampi vuosi sitten, eikä se oikein enää tähän päivään sopinutkaan. Silloin tehtiin ISOJA neuleita, nythän villatakitkin on niin nafteja, että tuskin napit saa kiinni.

Kolmas pointti tuossa asussa oli ihanat paksut sukkahousut. Ensimmäisen kerran elämässäni löysin tarpeeksi isot sukkahousut. Nyt voisi enemmänkin käyttää mekkoja ja hameita, paitsi että vähän oli turhan lämpimät.

Niin ja neljäs pointti oli se, että kävin tänään parturissa. Nyt on pieni tukka, mutta ei sekään kuvissa näyttänyt yhtä hyvältä kuin peilistä katsoessani ja jostain syystä parturin peilistä näytti vielä paremmalta?

Tuosta parturikäynnistä vielä muutama sananen….ei kun jääköön seuraavaan kertaan, kun tästä tuli muutenkin näin pitkä ja sattuneesta syystä kuvaton postaus.

Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top