Väliaikatiedotus

Hurjaa on huusholli Pellavasydämessä. Tämä viikko meidän piti Pirkon kanssa vaan pakata ja siinä sivussa palvella asiakkaita, jos joku vielä eksyy ovesta sisään. Eikä mitä – päivät ovat menneet täysin asiakaspalveluun. Tottakai se on ollut aivan ihana positiivinen yllätys! Paljon parempi, että tavara siirtyy pois, pois, pois…

Nyt on hinnat laskettu minimiin, kankaitakin myydään 3€/kg. Matonkuteet on tehneet hurjan hyvin kauppansa, alkaa olla hyllyt tyhjänä.

Hyllyjä on myyty, joten tavarat on hujanhajan laatikoissa lattioilla. Mutta ei sen enää ole väliä…

Huomenna, lauantaina, jatkamme vielä myyntiä klo 10-14 samalla pakaten tavaraa. Tyttäreni Mirva tulee nyt myös avuksi ja yhdessä mieheni kanssa he siirtävät muuttolaatikot autoon ja sieltä…jaa-ah! Kotiin, vintille, kesämökille hiirien ruoaksi, harmi.

Ihmeen hyvin olen saanut pidettyä hermot kurissa, vaikka aika ajoin vähän paniikki tuppaakin iskemään. Minkäänlaista surua tai edes haikeutta en tunne. Surutyö lienee niin hyvin tehty, että nyt vaan keskityn tulevaan ja odotan innolla, että kaikki kivijalkamyymälään liittyvä on ”haudattu”. Yritystoiminta sinällään ei lopu, käsitöitä teen edelleen ja uskon, että ainakin jossain vaiheessa niiden myyntikin käynnistyy tavalla tai toisella.

Pellavasydämen Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top