Ei siis mulle saappaita?

Koskaan, ikinä milloinkaan elämässäni en ole voinut ostaa mitä tahansa kenkiä, jotka näyttää kivalta. Koskaan en ole saanut nauhoja solmittua, vetoketjua vedettyä enkä tarrojakaan kiinni. Kesät vielä menee, mutta talvella on hankala selvitytyä kengillä, jotka voi vaan ”potkaista jalkaan”.

Ainoat saappaat, jotka saan jalkaan on tarpeeksi isot kontiot – tiedättekö ne sellaiset toppakengät. Lyhyt varsi, joka pysyy pystyssä ja tarpeeksi leveä, ettei tarvitse voimia niiden jalkaan vetämiseen. Ja tosihienot vaikkapa hameen kanssa…

Nyt näin fb-kirpparilla saapikkaat, joiden kuvittelin käyvän itselleni – hölmö minä – eihän sellaisia olekaan!
Oisko nää vähän ollu mun tyyliset?

Olis kyllä kiva kävellä tuollaisilla saappailla. Ne on lämpimät, ei tartte pelätä, että lumi kastelee nilkat ja olis vielä ollu vähän vaihtelua mummo-luukkiin. Mutta kun ei niin ei. En saa näitä jalkaan. Miehen avustuksellakaan ei onnistu kuin vain toiseen (siihen pienempään) jalkaan. Nyt olis myytävänä uudenveroiset saappaat hintaan 65 euroa. Uutena maksoivat kuulemma 129 euroa.

Halusin nyt kuitenkin fiilistellä näitten niittisaappaitten kanssa ja otin siis kuvia kukkien kanssa. Ette varmaan ikinä ole nähnyt tällaista asetelmaa!

Mies tuo usein ruusuja töistä tullessaan. Nyt oli pakko laittaa samaan kuvaan niiden kanssa tuollainen lyhty, jonka hän voitti arpajaisissa. Se on kyllä vähän moderni meidän vanhanaikaiseen huusholliin, mutta ainakin nauhat sopii sävy sävyyn….

Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top