Vihje siihen, mitä aion huomenna tehdä

Enpä usko, että kovin monessa kodissa on tällainen. Mutta meilläpä on, ja huomenna se otetaan käyttöön.

Löysin tämän kierrätyskeskuksesta ja sain sen siis ilmaiseksi. Kuinka monessa paikassa muuten kierrätyskeskus toimii niin, että tavarat on ilmaisia? Meillä vastaosa on. Parhaimmat on hinnoiteltu, mutta esim. kaikki vaatteet, kirjat ja tavalliset astiat ovat ilmaisia. Koska toiminta oli alunperin täysin ilmaista, ihmiset eivät meinaa ollenkaan tajuta, että tarjolla olevista tuotteista otettaisiin maksu. Minusta se on ihan ymmärrettävää ja onhan maksu käsittääkseni yleisesti käytössä.

Meidän kierrätyskeskuksessa on kuitenkin useampi henkilö töissä, joten kuluja on paljon. Tottakai rahaa pitäisi jostain tullakin. Saavuttettujen etujen menettäminen vain kirpaisee. Jos aina olisi kaikki ollut maksullista, ei nurinaa syntyisi.

No mutta siis. Ulkopuolella sateessa nyhjötti tämä teline – siivouskärry – hyljättynä. Minä näin siinä heti mahdollisuuteni.

Kuten olen usein valitellutkin, en voi mitään kuljettaa käsissäni, joten siivoaminen – tai oikeastaan raivaaminen – on mahdottoman hankalaa. Nyt minä näen silmissäni tämän siivouskärryn minun käytössäni. Ripustan siihen roskasäkin, pölyrätit, vesisangon, harjan yhteen pidikkeeseen, rikkalapion toiseen pidikkeeseen  ja kyynärsauvat kahteen vielä vapaaseen pidikkeeseen! Tuonne alle mahtuvat isommat tavarat, joita siirrän paikasta toiseen ja noihin ritilälaatikoihin pienemmät.

Arvatkaas onko kiva ajatella huomista järjestelemistä? 
No ei kai. 
Uudesta siivouskärrystä huolimatta.
Mutta erittäin tarpeellista se on!
Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top