Kollaasiharjoittelua

Tytär tuli kotio käymään. Voin taas hyväksikäyttää lapsityövoimaa – ei vaiskaan, onhan tuo jo täysikäinen! Melkein ulko-ovella jo selitin projektit, jotka olen suunnitellut hänen varalleen. Ei innostunut, ei.

Yksi homma kuitenkin tuli jo tehtyä. Sain neuvot blogin bannerin pienentämiseen. Siis ei hänkään sitä suoralta kädelta OSANNUT, mutta osasi opetella. Tällaisia harjoituksia tein itsekseni, kun en osannut pienentää:

Mutta nyt voin tehdä tällaisia matalampiakin  – jos taas seuraavalla kerralla muistan, miten se tehdään…

Värikylläistä, eikö totta? Meinasin laittaa tähän kuvan omasta itsestäni einiinvärikylläisessä asussa, mutta en laitakaan, koska kamera on taas väärässä paikassa. Otin putiikissa  – ulkona – kuvia valmiista keskiaikamekosta ja laskin se kameran johonkin…. näytän nekin kuvat sitten myöhemmin.

Nyt olen pestannut tytön siivoushommiin. Laitamme tavaroita oikeille paikoilleen, mikä ei minulta yksin onnistu. Tiedä sitten onnistuuko yhteistyönäkään…

Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top