Sunnuntaipäivän ratoksi

Tää alkaa nyt siivota. Älkää kertoko iskälle. Se saisi halvauksen, jos tietäisi, miten huonosti on kasvatuksessaan onnistunut. Lapsuuskodissani en saanut edes virkata sunnuntaina. Iskä muuten on ollut tämän viikon sairaalassa toipumassa haimatulehduksesta. Onneksi löytyi syy miehen erittäin huonoon kuntoon.

Olen saanut mieluisan haasteen Aikuisen naisen buduaari -blogin Merjalta. Haaste on lähtenyt liikkeelle Kotila-blogista. Aion sen tänään toteuttaa, mutta homma vaatii hiukkasen alkuvalmisteluja. Sen siivoamisen.

Vastustan ajatusta, että kotia pitää laittaa ennen blogissa esittelyä. Tai no, siivotaanhan sitä vieraitakin varten. Tässä tapauksessa siivoaminen on kuitenkin välttämätöntä, sillä ei voi kuvata, jos kuvauskohde ei ole näkyvillä.

Mutta ensin juon aamukahvin (kello on 13.00!). Ja sen jälkeen tarttis varmaan pukeutua. Ja sitten…

Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top