Kyttääjä puutarhassa

Meidän puutarhassa on ihmevekotin. Yksinäisellä puutarhakierroksellani sen havaitsin, mutten kiinnittänyt sen kummemmin huomiota. Joku sadevesimittari, ajattelin. Tällainen:

Kun seuraavan kerran siihen törmäsin, no ei siihen  sentään ihan törmätä voi, kysyin mieheltäni että mikä se on. Jotenkin välttelevästi (?) sain lopulta vastauksen, että se on jonkunlainen valvontakamera (!) Hmmmm…

Ei ollut mies oikein juttutuulella, joten en sen kummemmin alkanut aiheesta keskustella. Kysymykseeni, mitä siihen on tallentunut, hän sentään vastasi, ettei ole katsonut (?????). Mitähän sillä kuvataan? Naapurin kissaa tietysti!

Ei silti, jossain  – ehkä facebookissa –  oli video, johon oli tallentunut puutavaravarkaat. Toisella hakureissullaan olivat kuulemma heittäneet varoituslapunkin metsään, eivätkä tajunneet, että se oli ihan totta. Selvästi näkyi, miten kolme äijää lastasi halkoja peräkärryynsä. Ja sosiaalinen mediahan on osoittanut toimivuutensa: löytyneet sormukset ja valokuvat löytävät omistajansa ja nämä varkaatkin on kuulemma saatu kiinni.

Mitähän meidän kameraan tallentuu, jännittävää?

Tosi harvoin puutarhassa käyskentelen. Sen puoleen minulle riittäisi aivan pieni rivaripiha. Mutta onhan marjoja kiva poimia suoraan suuhun.

Tämä ei ole valvontakameran kuvaa. Hän korjaa peräkärryään. Onneksi kohta tulee talvi. Sitten on mieskin edes joskus sisällä mun kaa…

Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top