Olet ansainnut 10 pistettä ja papukaijamerkin!

Blogin pitäjälle on tarjolla useampiakin keinoja ”tarkkailla” lukijoitaan. Taulukoista saa monenlaista tietoa. Tosi harvoin käyn edes kurkkaamassa, mutta eilen jostain syystä kävin ja bongasin aivan poikkeuksellisen lukijan. Voitteko kuvitella – tuo taulukko näyttää vain vuorokauden tiedot, joten vanhempia tietoja siitä ei saa – sen mukaan tämä uusi lukija oli aloittanut blogini lukemisen 26.7. klo 16:12 ja päätti sen 27.7. klo 01:01. 

Ajatella, joku ilmeisesti minulle vieras ihminen on viettänyt 9 tuntia tutustuen minun pikku maailmaani ja Pellavasydämeen!

Taulukosta ilmenee, että vain tunnin ruokatauon tuo lukija on pitänyt. Muutoin otsikko vaihtuu muutaman minuutin välein. Uskomaton suoritus – täysi työpäivä!

Sinä olet ansainnut erityismaininnan!  
Olisipa mukava, jos ilmoittautuisit
Haluaisin kysyä, mikä sai sinut kiinnostumaan blogistani. 
Tunsitko saavasi vastinetta 9 tunnin istumiselle koneen ääressä? 
Mielenkiintoista….

Kivoja olette te kaikki muutkin, arvostan jokaista lukijaani. Ilman teitä minulta puuttuisi mukava harrastus. Varsinkin kommentit ilahduttavat mieltäni. Huomaan muuten usein jonkun pikkuongelman ilmaantuessa, että mietin ”minäpä kysyn blogin lukijoilta!”

Mervi
menee työpäivän päätteeksi ja vatsa broilerikeitosta ymmyrkäisenä vähän pötkölle. Vähän vielä epäröin, että ulosko vai sisälle. Ehkä ulos?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top