Ei mitään hätää – perustetaan kauppakeskus!

Issekseni olen murehtinut kotikaupunkini kohtaloa. Kirjoitin täällä ajatuksiani kaupunkikuvan latistumisesta, kun pikkuputiikki toisensa jälkeen lopettaa toimintansa. Nyt paikallinen yrittäjäyhdistys on tarttunut asiaan ja suunnitelmissa on muuttaa suuntaa: perustetaan uusia liikkeitä!

Näin tuumailee yrittäjäyhdistyksen puheenjohtaja paikallislehdessä: http://www.uudenkaupunginsanomat.fi/uutiset/514251.html

Ensimmäinen ajatus, mikä tuota lukiessani tuli mieleen, lienee niin pessimistinen, ettei sitä kannata edes mainita. Myöhemmin olen pyrkinyt ajattelemaan edes hiukan positiivisemmin.

Eihän meillä sitten ole mitään hätää, kun meillä on oma kauppakeskus, eikä väki suuntaa ostosreissujaan Kauppakeskus Myllyyn Raisioon!

Mitäs me vanhat ja väsyneet. Ei aina jaksa uskoa itseensä, eikä välttis ruusuiseen tulevaisuuteen. Mutta onneksi on nuoret ja innostuneet, kuten Lundelin kirjoituksessa mainitsee:
 

Valitettavasti muutama keskustan yrittäjä on lopettamassa liikettään lähiaikoina. Toisaalta Lundelin iloitsee siitä, että kaupungissa on useita nuoria yrittäjiä.
– Heillä on ihan uudenlainen ote asioihin ja tekemiseen. Nuoret ovat verkostoituneet keskenään ja jakavat avoimesti ilonsa ja surunsa sekä myös auttavat toisiaan, kehuu Lundelin.

Että näin. Toivoa on? Mervi

Monenlaista on punnittu viime aikoina, teoriassa ja käytännössä

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top