Telepatiaa?

En oikeastaan edes tiedä mitä telepatia on. Arkikielessä sitä käytetään ja itsekin käytän, kun tarkoitetaan toisen ajatuksen lukemista tai sattumalta vaikuttavia yhtäaikaisia ajatuksia toisen kanssa. Useimmiten kai telepatiaa koetaan läheisten ihmisten välillä.

Tänään tapahtui pikkujuttu, josta käyttäisin nimitystä telepatia. Tai, no…

Ehkä pari kuukautta sitten tuttava kävi putiikissa ja kerroin, että  apulaiseni harjoitteluaika loppui ja nyt olen lopettamassa liikettä, koska en pärjää yksin. Hän taas kertoi, että heidän yritykseensä on tulossa harjoittelija, mutta että ehkä hänelle ei riitä tekemistä. Niinpä tämä ystävällinen ihminen lupasi, että hän voi lähettää tämän tytön sitten välillä minullekin avuksi. Asia jäi siihen, enkä ole sen koomin muistanutkaan koko asiaa.

Tänään se tuli yhtäkkiä mieleeni. Oli taas joku hankala tilanne, mistä en meinannut millään selvitä yksin keppieni kanssa ja nyt se putkahti mieleen, että mitenkähän sen harjoitteluasian kanssa on käynyt. Ei aikaakaan, niin tuli tekstiviesti, jossa tuttavani kertoi, ettei työvoimatoimisto sitten myöntänytkään heille harjoittelijaa.

Ihanko vain sattumaa, vai kulkiko joku ajatusten silta meidän välillämme? Hyvinkin usein  käy sisareni kanssa niin, että juuri kun meinaan soittaa hänelle, puhelin soi ja hän soittaakin minulle. Kyllä tätä varmaan kaikille tapahtuu, kuka sitten selittää sen milläkin tavalla…

Alan olla aika uupunut. Nyt kun loppu häämöttää, tuntuu, etten enää jaksaisikaan. Tänään töihin mennessä päähäni pälkähti ajatus, etten väsäisi enää yhtään tuotetta myyntiin. Eikä se taitaisi ollenkaan hassumpi ajatus ollakaan. Tupa on täynnä myytävää ja aikaa on enää reilu kuukausi, ehkä niillä pärjätään?

Huomenna tulee vielä Pellavasydämestä kiinnostuneita katsojia ja sitten jään odottelemaan ratkaisuja. Kukaan ei ole vielä ilmoittanut sitä eikä tätä. Helpottaisi, jos tietäisi mihin suuntaan alkaisi toimintaa suuntaamaan. Mutta asiat järjestyvät, se on selvää…

Pellavasydämen Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top