Varastettujen tilalle

Ensimmäiset kukat putiikin edustalta varastettiin Merefestien yhteydessä. Siinä meni sitten viimeiset purkitkin. Nyt lähdin etsimään sellaisia, mitkä olisi mahdollisimman vaikea napata mukaansa. Tällaisiin päädyin:

Tämä ruostunut maitotonkka on täytetty hiekalla, joten ihan kevyesti se ei lähde…

Tätä ei kukaan saa ottaa mukaansa, tykkään tästä niin paljon!


Vanha postilaatikko on ruuvattu kiinni tikkaisiin, joten ainakin siinä joutuu tekemään töitä, että saa mukaansa.

Auttaisikohan se, jos laittaisi lapun ”Hymyile, olet valvontakamerassa?”

Näiden kukkien on siis tarkoitus jälleen olla ulkona myös illalla. Yksi juttu näistä kuvista vielä puuttuu, mutta se on sellainen, että nostan yöksi sisälle. Sen kuvaaminen jäi tälle päivälle, joten näytän myöhemmin.

Enhän minä näitä tietysti saanut laitettua, vain kukkaset kävin puutarhalta ostamassa. Mieheni siinä joutui töihin ja ihan kiltisti tekikin. Veimme vielä illalla paikoilleen. Tältä näyttää mun ”pakettiauto”, juuri ja juuri sai törpöt peräkontiin survottua, niin on auto täynnä tavaraa. Nuo kuteet on kulkeneet joulusta asti mukana!

Nyt lähden putiikkiin viimeiseksi työpäiväksi ennen juhannusta. Perjantaina ovet on jo kiinni. Tänään näyttää – eikä pelkästään näytä, vaan on – sateista, joten ehkäpä tästä tulee takahuonepäivä. Kyllä siellä kivaa ommeltavaa onkin, joten eikun aamukahvin kautta töihin, mars!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top