Tyttöjen juttuja – isojen tyttöjen…

Olen aina alitajuisesti ajatellut, että kaikki blogini lukijat ovat naisia. Eihän täällä ketään miehiä käy, eihän? Ilmoittautukoon välittömästi, jos täällä joku mies käy. Siis toki SAA KÄYDÄ, mutta olen vaan ajatellut, ettei nämä jutut kiinnosta miehiä.

Seuraava juttu on tarkoitettu vain ja ainoastaan naisille. Tuleeko teille muuten koskaan mieleen keksittyänne jonkun hienon idean, että ”onkohan kaikki muut tämän jo tienneet ja minä vain luulen että jotain uutta bongasin…” Itselleni tuli juuri tuollainen ajatus, kun tänä aamulla löysin uuden idean.

Kyse on rintaliiveistä.

Suurin osa naisista ei varmaan koe rintaliivejä mitenkään ongelmallisiksi, mutta meitäkin on, joille ne ovat ainainen pulma. Mistä löytää sopivat, sovitus ei ole kivaa, isojen tyttöjen mallit on tylsiä, pesussa isotkin liivit menevät kokoon ja kaapissa myöskin…Vaikka ostat muka sopivat, vähän ajan päästä saat heittää pois hyvät liivit.

Olen muuten kertonutkin shoppailevani – ja nykyään myös myyn – facebookin isojen tyttöjen vaatekirppiksillä. Ei siellä kuitenkaan juurikaan kierrätetä liivejä, ilmeisesti se on liian intiimiä. Yhdet urheiluliivit kylläkin meni heti kaupaksi, mutta ne olivatkin ihan uudet, laput vielä kiinni. Ostin sovittamatta ja epäonnistuin. Minun mallisia rintaliivejä ei juurikaan ole myynnissä, sillä ensinnäkin kaikissa tahtoo nykyään olla kaarituet ja toisekseen olkaimet kulkevat jossain kainalon tietämillä. Minä haluan (tai minun kehoni vaatii) kaarituettomat ja sellaiset, missä olkaimet lähtevät mahdollisimman keskeltä.

No mutta tämän pitkän alkupuheen jälkeen pääsen siihen varsinaiseen oivallukseen. Aamulla totesin Tallinnasta ostamieni liivien olevan liian pienet – liian pieni ympärysmitta ja liian pieni kuppikoko. Sitten muistin, että olin ostanut sellaiset jatkokappaleet, joita on saatavilla eri värisinä ja sekä 2- että 3- rivisinä. Ainakin. Siis tällaiset:

toiselta puolelta näyttää tältä

Päätinpä heti kokeilla, vaikken edes tiennyt miten niitä käytetään. Aikani pyörittelin todetakseni, ettei mitään tarvitse edes ommella. Tadaaa! Liiveistä tuli ihan sopivat! Se on siis totta, että vaikka kuppikoko ei muutukaan, mutta jos ympärysmitta suurenee, kuppikokokin riittää. Oletteko te kaikki muut jo tienneet tämän? Minä en ole vaan uskonut, mutta nytpä tiedän ja uskon.

Muutoin olisin joutunut heittämään roskiin nämä uudet liivit, mutta tuolla pienellä ja halvalla kappaleella sain sopivat liivit itselleni. Joskus asiat on niin pienestä kiinni.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top