..tai jos sittenkin pehmeää…

Kaikki te pesukinnas-juttuun kommentoineet olitte karhean kannalla. Itsekin olen samaa mieltä – pesukintaan, tai mikä sieni sitten onkaan – on oltava karhea. Kun en juuri siihen hetkeen löytänyt kalastajalankaa, piti perustella itselleni myös pehmeämmän pesusienen tarve. Ehkä joku herkkähipiäinen kuitenkin haluaakin suloisesti hellivän pehmeän pesukintaan. Tein siis toisen ekopuuvillasta. Lanka on paksumpi kuin kalalanka.

mielestäni struktuuri näissä on todella hieno

tässä kuvassa kintaat ovat ylösalaisin

Kolmannen tein taas kalastajalangasta, mutta en löytänyt kuin ohutta. Siitä ei tullut yhtä hyvä. Nyt on menossa kaikenkaikkiaan 5. kinnas ja se onkin kaksivärinen. Näitä on tosi kiva virkata – voi katsella samalla telkkaria eikä mene silmukat sekaisin.  Aiemmat teksti pesukintaasta löytyvät täältä ja täältä

Pellavasydämen Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top