Iltapalaa…

Olen laihdutuskuurilla ja tässä on mun iltapalaa:

No ei vaiskaan, narrasin.

Kyllä tuolla taustalla näkyy myös iltapalaa, se on noin terveellistä, kasviksia dipattuna kermaviilikastikkeeseen! Joskus sisareni naureskeli, kun oli kuullut, että joku bloggaaja miettii jo lenkillä kävellessään, että ”minkälaisen postauksen tästä tekisi”… En minä naureskele ollenkaan, olen huomannut ihan saman reaktion. Onko se sitten sitä, että elää  blogatakseen? Ei kai sentään – en ainakaan haluaisi.

Joskus vaan tulee mieleen ottaa kuva jostain ihan arkipäiväisestä tilanteesta ja tähän nyt sattui tällainen. Tässä on siis menossa dosetin täyttäminen. Syön paaaaljon lääkkeitä aamuin illoin ja vielä keskellä päivääkin. Muutama noista purkeista on kyllä vitamiineja, lääkärin määräyksestä.

Ja korvatulpat joka ilta.

Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top