Semmonen työpäivä

Aamulla huomasin uutisista kuohuttavan skandaalin Isolan Marimekolle suunnittelemasta plagiaattikuosista ja yritin seurata sitä putiikissa netistä. Tällainen on takahuoneen ”toimisto” – ei kovin ergonominen työskentelyasento.

Vaikka eilen moitteettomasti toimikin, tänään ei suostunut yhteistyöhön tuo läppäri. Kaksi kertaa soitin DNAn asiakaspalveluun. Onneksi siellä oli kärsivälliset ihmiset, jotka tarpeeksi yksinkertaisesti selittivät, miten sain mokkulan pelittämään. Tällä kertaa mokkula oli paikallaan (nolompi juttu). Hetikohta, kun puhelu oli loppunut, tuli DNA:lta tekstiviestillä neliosainen kysely, olinko saanut avun. Kyynikkona arvelen, että eihän se ole ihme, että työntekijät yrittävät parhaansa, kun on tuollainen ”pakote”. Mitä tapahtuisi, jos minä vastaisin, etten saanut apua? Jäljitettäisiinkö minulle vastannut työntekijä ja mitä häneltä kysyttäisiin ja etenkin, mitä hänelle sanottaisiin? Minä en onnistunut vastaamaan ensimmäiseenkään kysymykseen, viestin lähetys vaan ei onnistunut.

 Ei muuten auttanut takahuoneessa istuskelukaan, vain muutama asiakas kävi. Yleensähän kahvitauko saa ulko-oven käymään. Nekin muutamat asiakkaat olivat kyllä tosi mukavia juttukavereita. Voi että nautin seurustelusta! Miten ihmeessä pärjään syksyllä, kun tämä työ loppuu?

Silityslautani sensijaan ei jaksanut odottaa loppuun asti. Uutta en enää millään viitsisi ostaa, mutta ei kai tällaisellakaan voi työskennellä?

Painava pahvilaatikko putosi (lue: minä pudotin) korkealta hyllyn päältä ja osui tähän murtaen laudan. Mutta katsokaas, miten ihanan värinen pellavamekko! Livenä ehkä vieläkin räiskyvämpi fuksia.

Te, jotka teette lippiksiä, teille kerron, että minulta voi ostaa pestävää pahvia lippaan. Sitä on muuten paaaaljon, piti ostaa tuollainen 20 metrin rulla. Enpä taida ehtiä yksin käyttää vaikka kaikenaikaa tekisin lippoja? Tulis nyt se verkkokauppa valmiiksi, niin saisin tällaistakin tavaraa myyntiin. Huomenna on minulla vapaapäivä ja tyttäreni on vielä viimeisiä päiviä lomalla, joten pakko saada jotain aikaiseksi senkin suhteen!

Mihinkäs muuhun tarvittaisiin hyvää, pesun kestävää pahvia? Kassin pohjaksi esim.

Kotimatkalla totesin, että piha on puhjennut kukkaan. Oli pakko ottaa nämä kuvat:

Seuraavaksi voisin esitellä teille facebook-kirppari-vaateostoksiani. Mutta onko se vähän noloa?

Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top