Uusiksi meni!

Ensin tytär tilasi maatuskakassin ja siitä innostuneena äiti pöllökassin, joka on nyt viikon verran odottanut hakijaansa. Tänään tuli toinen asiakas, bongasi kassin keinutuolin käsinojalta ja halusi sen. Ensin kerroin, että se on ainut kappale ja varattu, mutta onneksi kauppias minussa heräsi ja lupasin sen myydä. Ja niin muodoin tehdä tilaajalle uuden.

Tässä yön hiljaisina tunteina sitten muistin, että se pitiää tehdä – asiakashan saattaa tulla heti huomisaamuna kassiaan hakemaan. Ensin yritin tapani mukaan siirtää hommaa aamuun, mutta järkeilin, ettei siitä mitään tule kun olen väsynyt ja saamaton aamulla…joten ei kun tuumasta toimeen. Kello on nyt 1:08 kun kassi on valmis.

Oletko muuten huomannut, että olen lisännyt tuohon oikealle haku-toiminnon? Itselleni ainakin se on kätevä, sillä en millään muista, missä tekstissä on mikäkin asia tai kuva. Kokemukseni mukaan joskus tuo haku toimii ja sitä kautta löydän hakemani. Oletko lisännyt sellaisen omaan blogiisi – tuleeko käytettyä? Toinen vaihtoehto on tietysti hakea tunnisteella. Sekin toimii, jos toimii – jos on muistanut laittaa tarpeeksi tunnisteita.

Saiskos olla kevyt kauppakassi/varakassi hauskasta kankaasta, vaihtoehtoja kyllä löytyy…
Mervi

Kassin koko: korkeus 44 cm, leveys 40 cm, sangat 2x 25 cm = 50 cm. 
Korkeus on mitattuna kassi suoristettuna, eli osa korkeudesta menee pohjan osalle. Kassi voisi olla vähän matalampikin ja vastaavasti sangat pidemmät. Tällaisenaan kassin saa juuri ja juuri olalle, eikä se kuitenkaan kädessä kannettuna osu maahan.
 
Sisällä on pikkutasku yläreunaan ommeltuna. Kassiin saa halutessaan myös vuorin. Kangas on 100 % puuvillaa ja ohuehko, mutta juuri sen vuoksi mainio varakassina, kun menee pieneen tilaan ja on kevyt. Vuorilla siihen saa jämäkkyyttä.

Voit tilata myös haluamasi kokoisena.

Kassin hinta on 19 euroa näistä kankaista, joiden myyntihinta on 17,50 /m ja leveys 112 cm.
Blogin lukijoille hintaan sisältyy postikulut.

Osa kankaista alkaa olla loppumetreillä….

 Samoista kankaista olen tehnyt myös pikkukasseja ilman sisätaskua, hinta 12 euroa.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top