Asioilla on tapana järjestyä!

Viime päivinä, viikkoina ja kuukausina olen todennut niin todeksi tuon ehkä jo kuluneeksi käyneen sanonnan.
Asioilla on tapana järjestyä. 

Vaikka fyysisesti olo onkin juuri nyt tosi surkea, tunnen sisäisesti vapautuneeni.
Kello on 4:07 yöllä. Tosi väsyneenä Euroviisut katsottuani menin sänkyyn, mutta en kyennyt nukkumaan, sillä otin huumeeni (Tramal 100  mg särkylääke) liian myöhään ja pyöriskelin vieroitusoireiden kera, kunnes nousin ylös ja etsimään viihdykettä netistä – ihan vaan omaa blogiani lukemaan!

Eräs iso päätös elämässäni tuntui vielä muutama kuukausi sitten aivan mahdottomalta ratkaista. Mistään en löytänyt vastausta, enkä edes käsittänyt, mistä sitä etsisin. Nyt, tänään, töistä tullessani totesin, että asia on aivan ”päivänselvä”, ei ole minkäänlaista epävarmuutta siitä, miten tuon asian ratkaisen. Uskomatonta!

Myös toinen asia on luultavasti ratkennut.

Tällaista pöhköä tekstiä aamun jo sarastaessa – viimeiset juhlijat näkyvät palaavan koteihinsa…

-Mervi-

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top