Vieras minä

Aloin heti tuumasta toimeen. Edellisessä postauksessa kirjoitin, että opettelen taas trikoopuseroiden tekemistä. Olenhan niitä joskus toki väsäillyt, silloin ennen yrittäjäksi ryhtymistä., kun vielä tein itselleni vaatteita.

Olin tuonut putiikista kotiin kankaan, pessyt sen ja suunnittellut siitä pipoja tekeväni. Mutta kun ei nyt käteen sattunut mitään muuta, päätinkin muuttaa suunnitelmia ja leikkasinkin siitä vanhan puseron kaavalla hiukan toisenlaisen – joka vielä muotoutui matkan varrella. Muotoutui = siitä karsiutui pois kaikki erikoisuudet.

Väri on ihan vieras minulle, kuviointi samoin. Vierastan myöskin noin myöden menevää puseroa, tykkään sellaisista ”teltoista”. Tässä se nyt kuitenkin on arvosteltavaksi…ihan tavallinen pusero.

Sattumalta muistin, että tänään olen ilmoittautunut meneväni kotikaupunkini matkailutoimijoiden tapaamiseen. Tuli siis sen verran muutosta tähän ”vapaapäivään”, mutta jos ei olisi ollut vapaapäivää, en olisi sinne päässytkään. Tuollainen tapahtuma järjestetään keväin, syksyin ja tarkoituksena on suunnitella tai ainakin informoida, mitä kaupungissa järjestetään yhteistä juttua lähinnä turistikaudelle.

Pitäisi siis alkaa valmistautua – juu, en tuon näköisenä aio lähteä ihmisten ilmoille! Mervi.
ps. saas nähdä, onko mulla vielä illallakin jotain uutta näytettävää teille, olen nyt MELKEIN innostunut.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top