Arki alkaa

Mun arki alkaa aina tiistaina. Maanantai on vielä ihana vapaapäivä, kun putiikkikin on kiinni. Eilen tein urotyön: vein imurin ulos, imuroin auton ja pyyhin sen sisätiloistaan – ei varmaan työ-työmiehilläkään ole niin likaisia autoja! Noh, eihän se ole homma eikä mikään, sinä ajattelet, mutta kuvittele siihen mukaan kaksi kyynärsauvaa niin ehkä ymmärrät. Koko illan olin ihan naatti. (Tämä on varmaan sitä valittamista, josta anonyymi-kommentoija minua moitti)

Tänään siivous jatkuu. Olen ”tilannut” Pirkon putiikkiin ja pidämme siellä siivouspäivän. Ei käy laatuun, että asiakas tulee sovittamaan valkoisia housuja, jotka pitää lyhentää, laskee ne lattialle ja nostaa harmaana ylös. Niin on likaiset lattiat, tai ainakin pölyiset.

Näyteikkunatkin pitää vaihtaa (ei onneksi ikkunoita tartte vaihtaa, mutta näkymä uudistaa, heh) Se onkin mukavista mukavinta hommaa. Varsinkin, jos on apulainen, joka kuljettaa tavarat.

Tänään suunnittelemme myös Pirkolle pellavamekkoa ylioppilasjuhliin. Hän innostui uusimmasta ”pöytäliina-huppumekosta”, mutta saa nähdä, mihin päädytään.

No nyt tulee jo melkein kiire! Moi….Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top