Muutama tasku

Pellavasydämen pellavamalliston liivihameet ja tunikat ovat malliltaan hyvin yksinkertaisia. Oikeastaan ainut vaihtelu on ollut taskun napeissa: nyörillä vai ilman ja erilaisia nappeja. Joskus asiakas toivoo ”omanlaistaan taskua” ja tässä näytän muutaman mallin……….

Tässä hyvin pelkistetty
Pitsitaskut
Pallotaskut, vain alaosastaan rypytetyt

Ryppytaskut….
….rypyt sekä ylhäällä että alhaalla

Osittain irrallinen rimpsutasku

Tämä viimeinen on hyvin näyttävä tasku, riittää yksinään vetämään huomion puoleensa. Tein siitä aika isonkin, joten vastaa jo pikkulaukkua. Tasku on toisesta sivustaan saumassa kiinni, mutta muutoin vain napilla kiinni.

Näiden erikoisten taskujen kanssa saa olla varovainen, sillä katse todella kiinnittyy niihin. Näinollen taskua ei kannata kiinnittää sellaisen kohtaan, mitä ei halua ”tuijotettavan”. Tai sitten tekee niinkuin ihailemani sisustusarkkitehti opettaa telkkarissa ”Jos jotakin kohtaa ei voi piilottaa, sitä kannattaa korostaa”.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top