Huh, mikä homma!

Olipa meillä tänään touhua! Ihana Pirkko ja minä teimme koko päivän töitä saadaksemme huomista kahvitusta varten kaikki kuntoon.

Keräsimme uusimmat käsityöideat pöydälle. Siitä voi halutessaan ottaa keskentekoisen työn ja kokeilla, miltä se tuntuu. Moni työ saattaa näyttää vaikealta, mutta kun saa itse koittaa, niin ehkei se niin hankalaa olekaan. Toki voi käydä päinvastoinkin. Koko loppuviikon meillä voi käydä tekemässä
– valokranssia
– valoryijyä
– pyöreää virkattua mattoa
– matonkuteesta virkattua koria
– pellavalangasta virkattua purkin päällystä
– tilkkukranssia
– paperinaruverhoa/kaitaliinaa

Tänäänkin myyntityö keskittyi meillä molemmilla käsityötarvikkeisiin ja neuvomiseen. Valmiiden tuotteiden myynti on hyvin vähäistä. Yksi, mitä usein kysytään – tänäänkin – on lahja, jonka saa postitettua kirjekuoressa. Asiakas ei löytänyt mieleistään, mutta se saattoi johtua siitäkin, että hän on meidän ideat jo käyttänyt aikaisemmin.

 Aurinkoa ja iloa sinulle, lukijani! 
Mervi

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top