Arvontaa (ja huolimattomuutta)

Lupasin arvonnan, jahka tietyt luvut täyttyvät. Nyt se on tapahtunut: sivuja on luettu jo yli 100.000 kertaa ja viikkokävijämäärässä on 1000 ylittynyt. No, nämä ovat vain lukuja, mutta hyvä etappi palkita lukijoita!

Siitä huolimattomuudesta…aivan liian usein, kun kytken kameran tietokoneeseen, unohdan piuhan paikoilleen ja kameran päälle. Niin olin tehnyt myös viime kerralla. Kamerasta oli siis akku lähes tyhjä, sain otettua vain kaksi kuvaa ja sitten se pimeni.

(Lammisten akkulaturi on miehen kaapissa ja itsekin ymmärrän, ettei minun kannata mennä sinne hakemaan yhtään mitään. Täydellisesti järjestetyn – ja piukkaan ahdetun – kaapin sisältö ei kestä minun hamuilevia käsiäni, vaan tuloksena olisi kaaos. En tiedä, onko mieheni hoksannut, että näin toimien saan hänet huolehtimaan akun latauksesta…)

Tässä siis tulevat ne kaksi kuvaa arvontapalkinnosta:

Kirjan nimi on siis SEKAISIN LANGOISTA. Kirja on painettu 2011 ja tämä minun kirjani on täysin uudenveroinen. Tuossa kannessa lukee ”43 hilpeää ja värikästä projektia” ja niitä tässä kirjassa todella onkin. Kuvaan teille muutakin sisältöä, jahka siihen kameraan tulee lisää virtaa….

Jos sinulla jo sattuu tämä kirja olemaan, kannattaa silti osallistua arvontaan. Tämä on yli 20 euron arvoinen lahja jollekin ystävällesi!

Arvonta alkaa nyt ja kestää 30.4. asti
Tällä kertaa yhden arvan saa, kun jättää kommentin tähän postaukseen ja on jo lukijani tai liittyy lukijoiden joukkoon.

Nyt ovat säännöt siis astetta tiukemmat kuin yleensä. Vain kirjautuneet lukijat voivat osallistua tämän kirjan arvontaan. Hiukan se vaatii viitseliäisyyttä – jos ilmenee hankaluuksia, lähetä minulle sähköpostia niin neuvon, miten toimit. mervi.lamminen@uusikaupunki.fi

Tervetuloa mukaan arvontaan! Mervi 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top