Sallitteko teipit ikkunaan?

En olisi vähän aikaa sitten uskonut edes miettiväni tällaista. Ajatusketju lähti siitä, kun Lissu-harjoittelijani käveli Pellavasydämen torille päin suuntautuvien ikkunoiden alta ja kertoi, että siellä oleva lamppu näyttää hassulta. Ikkuna on niin korkealla, että katselija näkee lampusta suoraan alhaalta ylöspäin, eli sen varjostimen sisuksen.

Aloin miettiä koko ikkunan somistusta erilailla. Se on todella niin korkealla, ettei oikein mikään näytä hyvältä. Miettiessäni eri vaihtoehtoja ajoin ATK-liikkeen ohi. Koska tuollaisessa liikkeessä ei näyteikkunoihin ole oikein mitään kivaa laitettavaa, ikkunat on täytetty mainosteipeillä.

Uskallanko edes sanoa, mitä ajattelin? ——Mitä jos minäkin laittaisin tuohon kaikkein korkeimmalla olevaan ikkunaan teipit? Hui…. Selkeä teksti, esim. mitä Pellavasydämestä on saatavilla. Voiks niin tehdä, vai onko se liian kylmää ja kalseaa? Siis tietysti vain tuohon YHTEEN IKKUNAAN.

Kattokaa nyt näitä ikkunoita! Ongelmallisin on tuo oikeanpuoleisin ikkuna.

Tämän kuvan jälkeen on ripustettu banderolli
Tämän kuvan jälkeen banderolli on kiinnitetty kunnolla
Tästä viimeisestä kuvasta saatte ehkä kuvan siitä, mitä ohikulkija noista ikkunoista näkee

 
No, sitten jos te ette anna lupaa niihin teippeihin, niin sitten pitää ajatella  valaistusta. Tällä hetkellä ikkunalla on todellakin vain tavallinen pöytälamppu. Onko kellään kokemusta sellaisista tavarataloista saatavista led-valoletkuista taimiksiniitäsanotaan? Jos sellaiset kiinnittäisi ikkunan ympäri tai molemmille sivuille. Vai pitääkö tilata oikein sähköliike laittaman kunnon kohdevalot? Hätätapauksessa voisi tietysti auttaa sekin, että pitäisi liikkeessä valot päällä, mutta se kyllä tuntuu sähkölaskussa…

Uuteenkaupunkiin on tulossa mahtava tapahtuma maaliskuun alussa. Lähes tähän paikkaan, mistä nämä kuvat on otettu – eli torille – tulee Hauki-Camp-tapahtuma. Kyseessä on Selvitytyjät-tyyppinen kilpailu, jossa joukkueet majoittuvat torille (kyllä, lumen keskelle, tod.näk!) ja osallistuvat erinäisiin kilpailuihin. Voittajajoukkue saa 5000 euron palkkion!

Jos olisin viisas, miettisin tarkkaan, miten voisin hyödyntää tuon tapahtuman yleisön kiinnostuksen. Olen sentään ihan tapahtumien laidalla!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top