Antakaa – please – uutta ajattelemista!

Kirjoitan tämän heti tuon epätoivoisen vuodatuksen perään. Ei kai kukaan viitsi tuollaisia valituksia (kovin usein ainakaan) lukea. Siispä pyydän teiltä PAREMPIA EHDOTUKSIA.

Olen aina luullut, ettei minulta kirjoittamisen aiheet lopu. Nämä blogikirjoitukseni lähtevät usein kuvista liikkeelle. Olen ottanut kameraan kuvia ja kirjoitan niistä. Nyt on kamera tyhjä, eikä päässänikään piileskele mitään kivoja kirjoittamisen aiheita. Jaa niin, mutta voihan sitä pitää taukoa, ei kai blogia kannata päivittää, jos ei ole mitään päivitettävää…?

Jos olet lukiessasi tätä blogiani jäänyt miettimään jotain yrityksen pitämiseen liittyvää asiaa, kerropa se. Tai jos olen selittänyt jonkun asian epäselvästi, tai kaipaat jostain lisätietoa. Tai muuten vaan joku asia kiinnostaa. Kerro! Mervi pyytää.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top