Pieni yrittäjä isojen joukossa – Haavi auki!

Tänään olikin aikainen herätys, jo klo 7… Olin ilmoittautunut Haavi auki- infotilaisuuteen. Herätessäni noin epätavallisen aikaisin (haluaisin nousta ylös vasta klo 10 paikkeilla) tuli ensimmäiseksi mieleen perua koko lähteminen. Mutta siis menin mukaan.

Moni muukin paikkakunnan yrittäjä oli paikalla. Kaupungin ja yrittäjien yhdessä ideoima koko vuoden mittainen imago-kampanja lanseerataan ihan pian. Mitä kaikkea kampanja sisältää, se on vasta aavistettavissa, mutta ainakin televisiomainontaa, sosiaalisen median (facebook, Twitter, youtube…) hyväksikäyttöä, tapahtumia, kilpailuja ja mitähän kaikkea…

Vaikka tunnenkin itseni – no en kylläkään itseäni, vaan yritykseni – kovin pieneksi isoisten rinnalla, haluan olla mukana. Tässä nimenomaisessa kampanjassa on tarkoituksena oman paikkakunnan esille tuominen. Meillähän on täällä niin paljon: ihana saaristo, puhdas luonto, vireä kulttuuritoiminta, monipuolinen pikkukauppojen tarjonta, ystävällinen palvelu ja vaikka mitä muutakin…

Tällä hetkellä valmiina on facebook-sivusto, käypä tutustumassa ensimmäiseen Camp-tapahtumaan, joka on sellainen ”selviytyjät” -tyyppinen kilpailu! klik  ja klik

Yrittäjät puurtavat monesti yksinään ja senkin vuoksi on kiva välillä kokoontua yhteen, suunnitella yhteisiä kampanjoita ja ennen  kaikkea puhaltaa yhteen hiileen. Tottakai se vaatii aikaa ja viitseliäisyyttä, mutta uskon, että tämäkin Haavi auki-ilmiö tuo paljon iloa ja hyötyä Uudellekaupungille, sen asukkaille, yrittäjille ja esim. tänne muuttoa suunnitteleville.

—tässä välissä käväisin parturissa —nyt on oikein mummokiharat päässä!

Nyt otan pikkupäikkärit ja iltapäivällä suuntaan muiden kirjoittajien kanssa kansalaisopistoon suunnittelemaan elämänkertaa. Mummoutta siis kaikin puolin.

Pellavasydämen Mervi

Niin ja hei! Oletkos jo osallistunut arvontaan? Kannattaa toki, kirjapalkintoa olisi tarjolla. klik

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top