Ikkunan somistus – lopputulokset

Joulun jälkeen tyhjättiin näyteikkunat ja alettiin suunnitella uutta. Pääikkunaan tuli teemaksi villaneuleet, pipoja, sukkia ja kirkkaita värejä.

En osaa ottaa kuvia ikkunoista, joten pahoittelen…

Pipopäät sisältä nähtynä
…ja ulkoa kuvattuna
 

Mietin tätä tehdessäni taas kerran, että luovuutta on monenlaista. Usein mielletään luovaksi ihminen, joka osaa tehdä taidetta tai käsitöitä, runoja jne… Mutta vaikka ei omaisi mitään tuollaisia taitoja, voi olla esim. luova ongelmanratkaisija.

Yritin saada tähän ikkunaan korkeuseroja, enkä ensin keksinyt millään. Mutta sitten katseeni osui huopakääröihin ja innostuin niistä taiteilemaan pipoille päitä. Jonkun mielestä ne voivat näyttää hölmöiltä, mutta minun mielestäni ne ovat luovaa ilmaisua, heh!

Toinen ongelma oli pitkien neulottujen polvisukkien esittely, kun minulla ei ole sellaisia sukkaplokeja vaimikäniidennimionkaan. Kangaspakan pahvitötteröön ne sitten sujautin ja toiseen pariin laitoin kudevyyhdin. Hassulta näyttävät ja nyt tilasinkin puusepältä sellaiset oikein jalan malliset mallineet.

Tässä ikkunassa ei ole valoja, joten vein kotoa lasten työpöydän valaisimen, se kun oli sopivasti samoissa väreissä. On tätä ikkunaa ainakin tuijotettu, joten ehkä se puhuttelee?

Toinen ikkuna oli myös haasteellinen. Työ lähti tikkaiden hakemisella. Mervi kiipesi lähes katon rajaan laittamaan lankavyyhtejä roikkumaan. Otin kyllä siitäkin työvaiheesta kuvia, mutten saanut niitä julkaista. Ne nuoret! Se on niin tarkkaa, miltä näyttää… niin Mervi sai ottaa minusta tyhmiä kuvia osoittamaan, että itselläni on rohkeutta näyttäytyä sen kummemmin tälläytymättä. Ne tulee tässä:

Sopisko tää?

Oho, lanka meni solmuun!

Liian iso ehkä?

Se, mitä tästä syntyy, näytetään myöhemmin, siitä ei ole vielä kuvaa. Mutta aikas hieno tuli!

No, takaisin siihen ikkunan somistukseen. Tässä naisellinen viritys, kun ei kivimateriaaliin saa nauloja;

Oho, kylläpäs perspektiivit heittää, hassua…

Nyt on taas ohikulkijoilla ihmettelemistä. Ei nää nyt EHKÄ ihan niitten kirjan ohjeiden mukaan mennyt, mutta luovuutta on ainakin käytetty.

Muutama kuva vielä meidän ALE- pöydästä:

Ja sitten menen katsomaan kympin uutiset ja nukkumaan…kerrankin näin aikaisin, mutta olenhan ollut aamulla tooosi aikaisin liikkeellä. Lääkäriaika oli jo 9.20 ja se on aikaisin mulle. Joulun jälkeen nukkumaanmeno on siirtynyt lähemmäs kello kolmea, joten ei ihme, ettei aamulla tahdo päästä ylös.

Pellavasydämen Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top