Jouluvalmisteluja

En tee mitään jouluvalmisteluja – kotona. Tyttäreni haluaa perinteisen joulun, kaikki pitää olla juuri sillä lailla kuin aina ennenkin. Hän haluaa, että jokaikinen keittiön kaappi on siivottu, perinteiset joululeivonnaiset pöydässä ja joka nurkka nuohottu. Saa, mitä haluaa, kun itse tekee….

 Kaikki piparkakut laitettu piiloon, ettei äiti löydä. Vain tuo yksi jaloistaan tummunut on jätetty maistiaiseksi. Taikinakulho oli jääkaapissa peitettynä kelmulla ja siinä oli lappu: ”Näpit irti!” Tänään sain töihin tekstiviestin: ”Piti sitten mennä yöllä syömään piparkakkutalon koristeet…” Onkohan meillä jotenkin roolit vaihtuneet?

Siinä ne on suloisessa sekamelskassa joulukortit, koristeet ja leipomukset. Katsos Susanna, mitkä jouluvalot!

 Uuni on pestävä joka joulu, tottakai, kun äiti on niin opettanut!

Minä vaan keskityn puodin pitämiseen. Tai oikeastaan pelkästään ompelemiseen, sillä puodissa myyntipuolesta vastaa iki-ihana Pirkko apulaiseni.

Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top