Kumpi parempi?

Innostuinpa eilen tekemään kollaasin. Innostuin, mutta kiukustuin. Miten se on mahdollista, että joka ainoa kerta se pitää opetella alusta pitäen uudestaan. Vaikka aika monta olen jo tehnyt, niin en taaskaan osannut. Yritystä ja erehdystä, kiukkua ja harmistusta roppakaupalla, mutta tällaiset sain aikaiseksi. Ihan vaan niistä kuvista, mitkä olin juuri kamerasta ottanut. Niitä satunnaisotoksia…

Kaksi kovin erilaista tyyliä. Kumpi teistä on kivampi? Kumpi sopii Pellavasydän-putiikin tyyliin paremmin?
Saa olla kriittinen. Mutta siis nyt vain näistä kahdesta keskustellaan…joku kolmas ja neljäs olisi ollut varmaankin kauniimpi.

Usein katselen blogien  – miksi sitä sanotaan? – sitä yläreunan kuvaa. Monet käyttävät juuri kollaasia. Ehkäpä minun pitäisi enemmän suunnitella ja ottaa kuvia sitä silmällä pitäen, että kollaasista tulisi rauhallinen ja selkeä.

Nooooh, joulun jälkeenhän ehtii tehdä kaikenlaista sellaista, mitä on koko vuoden suunnitellut, muttei ehtinyt – eikö vain?
Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top