Kerrankin minä tiesin, mistä puhutaan!

Olin eilen atk-kurssilla.
Lähdin kotoa toistellen ihan ääneen, että mahdanko minä mitään oppia, en varmaankaan ymmärrä mitään…. Mutta kerrankin olin väärässä!

Kurssin järjestää Novida ja aiheena kotisivut. Miten teen itse kotisivut ilmaiseksi? Etukäteen ei ilmoitettu, mitä ohjelmaa kurssilla käytetään. Omat kotisivuni (linkki) on tehty ohjelmalla, joka on minulla vain vanhalla koneella ja erittäin hankalasti päivitettävissä (mistä syystä siellä onkin usein vanhentunutta tietoa).

Tällä kurssilla kotisivut tehdään käyttäen bloggeria. Hahaa – senhän minä osaankin jo! Nyt olisi kova into päästä tekemään Pellavasydämen uusia kotisivuja = uutta blogia, mutta tähdellisempää tai ainakin kiireellisempää tekemistä on niin paljon, että on maltettava mielensä.

Tästä olisi kovasti paljon kerrottavaa, mutta nyt ei ehdi…ehkäpä sitten joulun jälkeen paneudun tähän pohdintaan. Tottahan toki tällainen blogipohjainen kotisivu on vähän ”alkeellinen” – ainakaan siihen ei saa verkkokauppaa tehtyä, mutta kelvannee eli riittänee minulle. Tärkeimpänä pidän sitä, että päivittäminen on helppoa, jolloin sitä tulee tehtyä ja toinen ratkaiseva asia on tietysti maksuttomuus.

Kommentteja ja kokemuksia kotisivujen tekemisestä tai käyttämisestä otan oikein mielelläni vastaan.

Tänään oli taas kiireinen työpäivä. Aamu alkoi puhelinherätyksellä. Olen lupautunut pitämään käsityökursseja naapurikunnan kansalaisopistoon. Vähän kiireisellä aikataululla (= kahdessa päivässä) suunniteltiin kaksi lyhytkurssia tammi-helmikuulle.

Matkalla putiikkiin otin vastaan tilauksen liikelahjasta, joka piti saada asiakkaalle tunnin kuluessa. Niinpä minä soittamaan puusepälle ja jännittämään sitä, että riittääkö aika ja löytyykö sopiva tuote. Hätäisiä puhelinsoittoja sinne ja tänne, mutta niin vaan asia tuli hoidettua. Asiakkaan tarpeiden täyttäminen on ykkösasia!

Yksi tilattu tunika piti luovuttaa tänään. Viimeiset ompeleet tein asiakkaan odottaessa vieressä. Täysin oma vika kun on kerran ryhtymisrajoitteinen – miksei sitä voi oppia tekemään asioita ajallaan? Miksi pitää siirtää ja siirtää ja olla koko ajan ”tuli hännän alla”. Mikään ei rasita niin paljon kuin tekemättömät työt ja suunnatonta mielihyvää tuottaa saada asiat päiväjärjestykseen!

Lonkkani leikannut lääkärikin soitti tällä viikolla, mutta siitä kerronkin toisessa blogissani Lonkkaleikkaus.

Tähän tunikaan tein ensimmäistä kertaa tuollaiset pallotaskut. Ei kylläkään oikein erotu näissä kuvissa. Mielestäni tuovat kivasti ilmettä muuten aika eleettömään asuun. Tuo napppijutskakin on uutta. Tässä tapauksessa käytin isoja keraamisia, käsinvalmistettuja pitsinappeja.
Oijoi, kun pellava menee helposti ryppyyn. Ja kun juuri tämän silitin!
Tälläista höpötystä tänään. Mervi.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top