Lanka hukassa – ei se punainen lanka kuitenkaan?

Semmoinen ihana mummo, yli 80-kymppinen mutta niin reipas, kävi putiikissa kyselemässä virkkauslankoja.
Hän oli tekemässä tilaustyötä, isoa virkattua pöytäliinaa ja tietysti lanka loppui kesken. Tullessaan hän oli kiertänyt jo kaikki mahdolliset paikat, mistä kuvitteli ehkä löytävänsä lisää. Mutta ei, ei ollut kirpputoreillakaan! No, ei ollut minullakaan, mutta neuvoin hänelle vielä joitain liikkeitä, joista hän voisi käydä kyselemässä. Lopuksi sanoin, että jos ei tärppää, niin tulee  sitten vaan vielä takaisin.

Muutaman päivän päästä mummo tulikin, kun ei ollut edelleenkään löytänyt. Lupasin etsiä hänelle langan, vaikka joutuisin kaikki kivet kääntämään. Huh, huh! Miten sitä tuleekaan luvanneeksi kaikkea pöhköä…?

Pyydän nyt teiltä hyvät lukijat apua. Tiedän, että siellä on monta käsityön harrastajaa ja lankojen ”hamstraajaa”, joilla varmaan on paaaaljon lankoja jemmassa. Viitsisitkö penkoa varastojasi, jos vaikka vastaan tulisi  vanha 

Eldorado virkkauslankakerä. Väri on vaalean harmaa 
 
tällainen kerä, mutta väri harmaa

Kuva on lainattu blogista:  http://katonkontti.blogspot.fi/2010/01/inventaario.html
Laita se jemmaan. Sitten kun saan käsiini langan vyötteen, kerron väri ja eränumerot. Olisi ihanaa, jos voisimme yhdessä pelastaa ihanan valkotukkaisen mummon pinteestä!

Nykyään tuo sama lanka taitaa olla nimellä Puppet – vai olenko ymmärtänyt oikein?

Kiitos vaivannäöstäsi!
Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top