Pellavatunikan uusi väri

Aiemminkin olen esitellyt pellavamallistoani. Joku aika sitten tilasin oranssia pellavaa, mutta vasta nyt pääsin sitä kokeilemaan. Yksi tilattu tunika on siis valmiina. Kuva on valitettavan huono, eikä väri välity oikeanlaisena. Mutta aikas kivan syksyinen oranssi ja sopii lämpimien värien ystävälle.

Ei ole oikein sopivaa mallia esittelemään tätä, sillä itselleni tämä ei mahdu ”puol’ääriinkään” ….

Olemme järjestämässä yhden kerran käsityökurssia. Aiheena on tällä kertaa paperinaru. Kovin moni onkin jo innostunut valokranssin ja valoryijyn tekemisestä. Ryijy tuntuu vähän työläämmältä tehdä, joten siihen moni kaipaisi neuvoja kädestä pitäen. Jos halukkaita ilmaantuu, ensi viikolla kokoonnumme kaksi kertaa. Toinen ryhmä päivällä ja toinen illalla.

Paperinaru – kurssi
Pellavasydämessä
Tee itse VALORYIJY tai VALOKRANSSI
          Keskiviikkona 17.10. klo 14 – 16

                Torstaina       18.10. klo 18 – 20

 Osallistumismaksu 5 euroa.
Tarvikkeet voit ostaa paikan päällä tai tuoda mukanasi.

                         Tiedustelut ja ilmoittautumiset Mervi 050 – 328 3265

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top