Tuoksupusseja

Eilen askaroimme putiikissa tuoksupusseja. Idea on asiakkaan, joka jo viime joulun alla kyseli niitä. Vähän extempore hommaan ryhdyimme, sen kummempia suunnittelematta. Aluksi ainakin teimme kaikkein yksinkertaisimmalla mallilla, saa nähdä, jos tuota pussin suuta / kiinnityssysteemiä vielä kehitellään…

Tarkoitus on, että näihin ei tule sisältöä, vaan jokainen saa itse hankkia…tai no…jos jostain löydän edullisesti. Osaako joku neuvoa, mistä saisi? Ja onko niissä eroa – minkälaisia yrttejä kannattaa ostaa, että tuoksu säilyisi mahdollisimman kauan.

Tästä taidamme siirtyä vähän isompiin pussukoihin ja joulun kankaisiin. Ne ovat yleensä olleet vakkarituote joka joulu.

Nyt lähden töihin, mutta matkahuollon kautta. Tuomiojan Tarhalta Päivi on lähettänyt hunajaa ja hyytelöä. Nam! Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top