Sittenkin mekko myyntiin

Tein tämän mekon itselleni. Vain kuvaussession ajaksi puin sen päälleni, mutta näin kauan olen miettinyt. Tänään tein päätöksen: kyllä se sittenkin päätyy myyntiin. Mekko oli alunperin sopivan pitkä, mutta menin sössimään helman, lyhensin ja lyhensin ja viimein liian lyhyeksi. Nyt sieltä vilahtaa leikatun polveni arpi, joka ei ole nätti.

Tässä olisi siis uniikkimekko rohkealle, uhkealle naiselle. Ei takuulla tule toista samanlaista vastaan. Miellyttävän pehmeää trikoota.  Hinta 39 euroa, mikä sisältää postimaksut. Jos kiinnostaa, lähetä sähköpostia mervi.lamminen@uusikaupunki.fi

Viime yönä sain valmiiksi hamoset ja essut, joiden piti tänään lähteä matkaan, mutta eipä niitä kukaan kysellyt…Jonkinlaiseksi roolivaatteeksi oli tarkoitus tulla musta täyspitkä hame ja siihen essu, molemmat vanhaan tyyliin. Näitä molempia tilattiin kahdet kappaleet. Hameet tein pellavasta, toinen paksusta ja toinen pellavasekoitteesta, joka on ohuempi ja kevyempi. Essut ovat vanhoista lakanoista, joissa on käsin virkatut välipitsit.

Nyt jatkamaan tavaroiden järjestelyä tyyliin ”tuo tullessas, vie mennessäs” ja ihan kuin huomaamatta alkaa kaaos selkiytyä. Mervi.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top