väärää vihreää ja kiellettyä kamaa

Tästä on jo useampi kesä aikaa, kun avustajani kanssa olimme shoppailemassa. Hän, minua puolet nuorempi, valitsi vaatteita, joihin itse en olisi päätynyt. Osa niistä on jäänyt käyttämättä, mutta edelleen tyrkyllä vaatekaapissa. Yksi tällainen ostos on nämä kesähousut. Leveät lahkeet ja kirjava kuosi, voivoi!

Mutta kun jonkun kerran uskaltauduin näihin laittautumaan, olenkin saanut mukavia kommentteja – näistä liehulahkeista tykätään. Seuraava ongelma on yläosa.

Etsin tietysti oman kaupungin tarjonnan, vain luonnonvalkoisen t-paidan löysin. Sitten koluamaan nettiä, vaikea löytää mitään. Sorruin. Tämä röyhelöys on ostettu Temusta, kyllä, kamalaa!

Sekin vielä, että pusero on oikein lämpimän vihreä, sellainen keltaiseen taittava, Sen sijaan tuo housujen vihreä on sinivihreää. Hups. Olen opiskellut värianalyysin tekemistä. Postaus täällä. Siellä kuvassakin on minulle sopivat värit ja juurikin tuollainen sinivihreä kuuluu kesän väripalettiin.

Vihreää on montaa sävyä

Värianalyysi perustuu ihon ja hiusten väriin. Ja vaikka ihon väri vaihtelee, sen pohjasävy pysyy samana. Minä olen viileä kesä, vaikka kesällä rusketun ja ihoni on aivan eri näköinen. Mutta ei se haittaa, sen lyhyen aikaa, kun kesä on ja minun rusketukseni pysyy, voin käyttää myös minulle väärää vihreää. Samoin kuin voin valita oranssin mekon, vaikka talvella se näyttäisi hirveän tunkkaiselta vaaleaa ihoani vasten.Täällä postaus siitä.

Tämä Temun halpispaita maksoi alle 5 euroa on ehdottomasti epäeettinen ostos. Mutta on se vaan niin mukava päällä. Smokkirypytys tekee siitä armeliaan ja nuo hihan röyhelöt – rakastan niitä!

Temun kaupoille minut johdatti välttämättömyys: mistään en löytänyt minulle sopivia korvatulppia, paitsi sieltä Temulta. Tilasin ne ja siinä samassa tietysti piti laittaa jotain muutakin ostoskoriin, että tuotteet ylipäätään Suomeen lähetettäisiin.

Tämä asu on hyvin poikkeuksellinen minulla: yleensä haluan, että puserot on tunikapituisia, vattan ja pepun peittäviä. Mutta nämä housut sallii tuollaisen lyhyemmän puseron käyttämisen. Tosi kivaa vaihtelua.

Koska asu on vihreä, kokeilin myös poikkeuksellista meikkiä. Yleensä teen aina samanlaisen sini-punaisen silmämeikin. Nyt tuli käyttöön väripaletin vihreä ja keltainen.

Ja korvikset tietysti samaa väriä…

Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top