Verkkokauppaan täydennystä

Kyllä se vaan on totta – ainakin minun kohdallani – että iän karttuessa uuden oppiminen heikkenee. En sano, etten ollenkaan oppisi uutta, mutta se vaatii enemmän aikaa ja useampia toistoja. Toinen työprojekteja haittaava asia, ja aivan iästä riippumaton, on se, ettei epämiellyttäviin hommiin viitsisi ryhtyä. Nyt tällainen projekti oli verkkokaupan ylläpito. Pitäisi saada verkkokauppaan täydennystä.

Pellavasydämen verkkokauppa ja koko tämä sivusto tehtiin asiantuntijatyönä ja kalliilla rahalla. Sen seurauksena en itse osaa ylläpitoa. Olin jo aikeissa mennä eilen alkavaan kansalaisopiston atk-pajaan, mutta vähän epäröin, josko siellä opettaja alkaa minua opettamaan…

Päätin sitten tarttua härkää sarvista

Puhuin itselleni lempeästi, mutta päättäväisesti: minulla on aikaa, itse asiassa olen vähän turhautunut, kun ei ole mielekästä tekemistä, tämä homma pitää saada tehtyä, teen sen hitaasti ja yritän nauttia hommasta. Ja kyllä, se auttoi. Vähän ajan päästä huomasin, etten malta edes lopettaa!

Yleensä aloitan projektin sen kummemmin suunnittelematta – tuosta noin vain – huomatakseni, ettei onnistukaan. Nyt päätin uhrata pienen hetken suunnitteluun. Ja se kannatti. Lisäsin valtavan määrän miesten sukkia kauppaan. Lajittelin ensin sukat tyylin ja sitten käytetyn langan mukaisesti. En siis suhannut sinne tänne, vaan kun kerran laadin yhden tekstin, saatoin toiset sukat lisätä melkeinpä vain monistamalla.

Nyt on kaupassa yli 30 miesten sukkaparia entisten lisäksi. Tässä muutamia niistä.

Onhan se aikaa vievää, mutta varmasti näin urakoimalla isomman määrän kerrallaan, säästyy aikaa.

Innostuin sitten lisäämään kauppaan myös ompelemiani näppipyyhkeitä. Nyt piti lisätä uusi osasto ”näppipyyhkeet” – sitä en osannut. Mutta opettelen, jahka saan jonkun opettamaan…

Nämä näppipyyhkeet olen valmistanut uudesta materiaalista, mutta…

….. mutta alla olevat ovat uusiokäyttöä. Pyyheosa on jonkun käsin kangaspuissa kutomasta pyyhkeestä, jonka olen laittanut puoliksi ja näin saanut täydellisesti kuivaavan ja kivan näppiksen.

Meidän keittiössä ei mitään muita pyyhkeitä käytetä kuin näitä näppiksiä. Ripustamme sen hellan luukkuun.

Löydät nämä Pellavasydämen verkkokaupasta:

Verkkokauppa

Seuraavaksi aion lisätä vielä tavallisia miesten sukkia, sitten naisten sukkia ja vielä ompelemiani tilkkutyölaukkuja ja kännykkäpussukoita. Tulevaisuus on taattu, ei tarvitse turhautua työn puutteeseen.

Pellavasydämen Mervi

1 ajatus aiheesta “Verkkokauppaan täydennystä”

  1. Ihana lukea, että verkkokauppaan on tullut uusia täydennyksiä! Miesten sukkaparien ja näppipyyhkeiden lisääminen kuulostaa todella hyvältä, ja on hienoa nähdä, kuinka projektin suunnittelu helpotti toteutusta. On inspiroivaa seurata käsityöyrittäjän arkea ja oppia uusia asioita. Toivon menestystä tuleviin projekteihin ja odotan innolla uusia tuotteita, kuten tilkkutyölaukkuja ja kännykkäpussukoita!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top