Mitä yhdistän lilaan hameeseen?

Kaappini on ihan täynnä vaatteita, mutta liian paljon siellä on sellaisia, mitä en pidä ollenkaan tai tosi harvoin. 

Kun valitsin uutta kestokynsien väriä, päädyin lilaaan sillä ajatuksella, että tulisivat käyttöön sen  väriset vaatteet. Muistin nimittäin yhden lilan hameen, jota en ole ehkä koskaan käyttänyt. Se oli alunperin lähes nilkkapituinen, mutta lyhensin sen polvipituiseksi. Sinällään se on nyt ajankohtainen, kun on tuollainen pliseerattu. Sen verran olin jo ennakoinut tätä tilannetta, että etsin netistä lilaan sopivaa lyhyttä puseroa ja yhden sellaisen ostinkin.

Aloitin kokeiluni tällaisella arkisella trikoopuserolla.

 Ja ihan heti huomasin, että huonot mittasuhteet! Kokeilin siis lyhentää hametta:

Heti parempi, eikö totta? Tämä pusero on kiva, sillä ei ole liian väljä. Taskut tekee siitä käytännöllisen ja mustat sivukaistaleet hoikentavan

 Seuraavaksi kokeilin vähän juhlavampaa puseroa, mutta materiaaliltaan tämäkin on kyllä trikoota.

 

 Tässä sama juttu – vaikkei ehkä ihan yhtä selvästi – lyhyempi hame on parempi. Sitten kokeilin tämän puseron kanssa jakkua, jonka väri löytyy tästä puserosta

 

Tästä tykkään, musta neule. Harmi, että kuva on epäselvä. Nyt kokeilin hopeanväristä kimaltelevaa tunikaa.

Tästä asusta olen epävarma, miten mittasuhteet? Tässä on minulle harvinainen pääntie, joka on aika tiukka. Harvinaista sikälikin, että mulla ei ole kaulaketjuja. Saattaisi kylläkin olla, että joku pitkä kaulakoru olisi ollut hyväksi…

Ja nyt se ostamani pusero. Ajattelin tässä siis nimenomaan tätä lilaa hametta. Muutoin tämä kirjavuus ja kimmellys on minulle aika vieras. Mitäs tykkäät, meneekö yli?

 

Yllättävän mukava: kiva pehmeä sisäpinta ja mukavasti a-linjainen. Mutta olikin pitempi, mitä tarkoitin. Tokmannin ale-hinta vain 12€. Sitten tähän jakkukokeilu – vaalea jakku on täsmälleen hameen mittainen.

 

Tämän villatakin väriä en saanut iltavalaistuksessa ollenkaan onnistumaan, se on fuksian punainen. Mutta tuo pituus, onko hyvä vai huono?

Vielä löysin yhden puseron, josta löytyy aavistus lilaa. 

Tämän vaalean punaisen neuleen kanssa kävi harmillisesti, se meni väärään pyykkiin ja kutistui. Nyt siitä tuli nafti hameen kanssa pidettävä

  Arkinen ja tylsä tällaisenaan, entä jakun kanssa:

Sitten on kokeiltu kaikki yläosat, mistä löytyy liilaa. Kaapin perältä löysin yllätyksen – mustahopeisen virkatun boleron. Päätin kokeilla sitä. En ole ollenkaan varma. Tässä pusero kahdella eri pituudella:

Olipa kivat kokeilut. Itse opin näistä kuvistani ja ehkä sinäkin… Peilistä kun katsoo, unohtaa saman tien miltä näytti, mutta valokuviin voi palata uudelleen ja tutkailla eri vaihtoehtoja.

Totuus oli tämä:

Pellavasydämen Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top