Arkiset kuvat pilvipalvelusta

Kun ostin älypuhelimen, en älynnyt, miten siitä lähetetään kuvat blogiin. Kuljetin siis mukanani sekä älypuhelinta että tavallista kameraa, mikä tietysti oli hankalaa. Lopulta otin yhteyttä it-tukeeni (= tyttäreeni) ja kysyin neuvoa.

Nyt osaan siirtää kuvat pilvipalveluun ja sieltä ne ovat napattavissa mihin laitteeseen milloinkin tarvitsen. Paljon helpottui ihmisen elämä! Varmaan minulla on vielä paljonkin opittavaa, mutta pikkuhiljaa, pikkuhiljaa…

Toissapäivänä minulla oli jäätävä vilu. Sängyssä makasin kolmen, neljän peiton alla ja siltikin palelin luita ja ytimiä myöten. Kudoin sukkaa kynsikkäät kädessä ja viltti polvilla. Eilen päätin, että nyt se vilu selätetään. Puin ylleni alusvaatekerraston, mitä yleensä tarvitsen vain kerran 10:ssä vuodessa. Ja se muuten auttoi. 

Eihän sitä kukaan arvaa, että se on aluspaita, kun näkyy?

Lisäksi pähkäilin, että minun pitää olla liikkeessä, jotta pysyn lämpimänä. Niinpä lähdin toteuttamaan pientä voimisteluohjelmaani.

Näin tapahtuu reisilihasten aktivoiminen. Ylös, alas, ylös, alas….

Tämä ei ole sitä, miltä se näyttää; en lyö päätäni seinään, vaan seuraavaksi lämmitellään yläkroppaa. Kämmenet seinää vasten, jalat irti seinästä ja punnerrusta käsien varaan. Ai että miten makeesti koskee alleihin. Seuraavana päivänä tiesin tehneeni.

Samoja lihaksia olen rääkännyt kuntosalillakin, mutta se ei ole koskaan ollut näin tehokasta. Taas kerran totean, ettei mihinkään tarvitse LÄHTEÄ, kyllä kotonakin voi kuntoaan kohottaa. Eikä tarvitse paljon aikaa varata, nämä kaksi liikettä voi tehdä ohimennen ja vaikka useamman kerran päivässä.

Ja tulee lämmin.

Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top