Väriä elämään

Taas tuli aamulla valittua harmaata asua ylle. Kuvanneeko sitten mielialaa – paitsi, että onhan harmaa tyylikäskin? Työpöytää järjestellessä…. emmää mittää järjestelemässä ollu, vaan ETSIMÄSSÄ tärkeää muistilappua…. no mutkuitenkin, löysin jotain värikästä. Harvinaisen värikästä ollakseen minun tekemäni.

Tiedättehän, selaillessa nettiä, pinterestiä tai mitäikinä, löytyy monenlaista käsityöohjetta. Sitä sitten laittaa niitä mukamas talteen, muttei tule kuitenkaan koskaan palattua asiaan. Kerrankin päätin, että tämän teen ihan heti, nyt. Siinä vaan istuin koneen ääressä kaiken sotkun keskellä ja virkkasin tämän edessäni olevan mallin mukaan.

Langat valitsin sen mukaan, mikä laajasta valikoimasta osui ensimmäisenä käteen. Niistä omista jämistä nimittäin. Yhtään en miettinyt, että sopivatko keskenään. No, sopiiko?

Vähän työläitä tuollaiset jatkuvasti väriä vaihtavat ovat, kun jää liian paljon pääteltäviä langanpätkiä. Jollei sitten muista niitä sitä mukaa virkata seuraavan kerroksen sisään. Yksi ”ongelma” tähän jäi – missä ihmeessä se ohje oli, kun en sitä kerran laittanut talteen?

Pellavasydämen Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top