Nopeaa kaupankäyntiä

Selaillessani facebook- ryhmiäni, huomasin eräällä (ei käsityö-) sivustolla jonkun kyselevän nenäliinan ompelijoita. Näytin kuvat niistä, mitä Pellavasydämessä oli valmiina. Hän tykästyi yhteen ja pyysi siihen ”jotain sinistä”.

Ei mennyt tuntiakaan, kun nenäliina oli kirjekuoressa. Huomenna ei ole postikonttori lakon vuoksi auki, mutta ehkäpä joku postipoika postilaatikkoja kuitenkin tyhjentää ja asiakas saa hetikohta tilauksensa.

Nykyään kauppa voidaan tehdä nopeastikin. Kun sattuu olemaan sama pankki, rahat siirtyvät välittömästi.

Tämmöinen siitä tuli, ihan vaan näppäimistön edessä työskennellen.

Samalla istumalla myin myös yhden maalatun kauppakorin. Taas satuin olemaan paikalla (facebookissa), kun joku sellaista kysyi. Itseasiassa korin osti toinen, sivusta keskustelua seurannut. Kyllä netissä roikkuminen kannattaa!

Tämäkin ihanuus lähtee siis postin kautta uudelle omistajalleen.
Pellavasydämen Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top