Ryjämyyntiä

Meidän muutosta jäi kuormakaupalla ylimääräistä tavaraa. Mies juuri sanoi, että kierrätyskeskuksessa häntä tullaan jo vastaan kysyen, että mitäs nyt kannetaan…

Vaiks en yhtään tykkää, niin taas laitoin Pellavasydämeen kirpparimyyntiä. Nyt se käykin helpommin, kun saa tavarat ulos katoksen alle. Pieni sadekaan ei haittaa. Se tässä on kurjaa, että aina joku luulee kirppariksi.

Huomaatko mun neulegraffitin?

Etupäässä tää on kuitenkin toiminut niin, että olen ilmoitellut tavaroita Uudenkaupungin alueen fb-kirppiksellä. Olen myynyt tosi halvalla ja melkeinpä sitä mukaa, kun saan kuvattua, joku jo varaa tavaran. Täältä on sitten helppo hakea tavarat haluamanaan aikana.

Varsinainen kauneuspiste pahvilaatikoineen. Noh, illaksi nämä nostetaan aina sisälle.

Pellavasydämen Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top