Näyteikkuna

Kerroinkin, että eilen sai työharjoittelija Ripsa keikkua tikkailla melkein koko päivän. Myös näyteikkkunalla riitti kiipustettavaa. Maalatut korit otettiin pois ja tilalle laitettiin päähineitä.

Lintutrikookangas on ollut oikein suosittu! Eräs lukija tilasi sitä 6 metriä. Juuri ja juuri jäi toiselle lukijalle puoli metriä. Minulle ei sitten enää jäänytkään ollenkaan… Ei hätää, nyt sitä on tilattu lisää ja myös toisen värisenä. Lisäksi tilasin paria muutakin trikoota. Jännittävää odottaa, mitä sieltä tuleman pitää!

Samana päivänä myytiin tämä kuvassa oleva lintupipo eräälle yli 80-vuotiaalle mummolle ja toinen samasta kankaasta 1-vuotiaalle. Ja hyvin sopi kummallekin. Hassua, että toisen päähän ei tunnu mikään päähine sopivan ja toiselle saa laittaa melkein mitä tahansa ja aina sopii. Tämä mummo oli juuri sellainen, että kaikki näytti hyvältä! Uskon, että muut mummot ovat kateudesta vihreitä, kun näkevät lintupipoisen.

Pellavasydämen Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top