Vie menessäs, tuo tullessas

Olen viime päivinä ollut erikoisen kipeä. Eikä auta edes lisäannokset vahvaa särkylääkettä. Se ei ole tavanomaista, joten olen kovasti miettinyt syytä. Aina tietysti tulee mieleen kaikkein pahin – minun kohdallani se tarkoittaisi infektiota keinonivelissä. Tämä särky ei kylläkään kohdistu mihinkään niveleen, vaan olen kauttaaltaan särkevä. Fibromyalgia ehkä? Onko siis liikuntaa liikaa (rasitukseksi) vai liian vähän (liika nukkuminen tekee myös kipeäksi)?

Yksi syy saattaa olla runsaassa kävelemisessä. Kuvittelen olevani ”terve” ja kuljeskelen tätä taloa päästä toiseen melkein vaan huvikseni. Matkaa tulee kuitenkin melkoisesti, kun ennenvanhaan vaan lähinnä istuskelin.

Puolessa välissä taloa on mun konttori. Sen ja työhuoneen välisessä ovenlävessä on aina valmiina silityslauta. Siitä on tullut monitoimialusta. Päästä toiseen kulkeva tavara lepää siinä. Posti on helppo jättää siihen. Lauta on sopivalla tasolla, joten siinä on kiva tehdä pikkuhommia, esimerkiksi tänään paketoin lintukangasta lähtemään postiin.

Jaahas, mun uusi pesukone on näköjään äänekäs. Se ilmoittaa piippaamalla, että pesuohjelma on tullut valmiiksi. Ärsyttävää! Kuka on päättänyt, että pyykit pitää HETI tyhjentää koneesta? Ei tuollaista piipitystä ainakaan voi kuunnella. Pitää siis mennä siirtämään pyykit kuivausrumpuun.

Piip….piip….piiip
Pellavasydämen Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top