Pipoa ja hattua, huivia ja mattoa

Piti tehdä hyvälle pipolle kirjalliset ohjeet. Ohje piti tietysti testata ja siinä samassa tulikin tehtyä kaksi uutta pipoa. Ja puuvillalankakokeilusta syntyi lierihattu.

Kuvauspaikaksi valitsiimme oveen ripustetun maton. Maton on kutonut Salme Ruoranen ja se on nimeltään KIRKONKAARI, jos oikein muistan.

Vaikka mun jalat onkin (ehkä ensimmäistä kertaa elämässäni) saman pituiset, tuppaa kroppa silti olemaan vino. Noh, johan sitä on yli 50 vuotta oltukin vintinväntin – yleensä juuri vasemmalle puolelle ontuen. Vain kuvissa sen itse huomaa. Höh! NYT VASTA huomaan, että enhän mää vasemmalle puolelle ”putoa” – vaan OIKEALLE. Kui varte?

Sininen hattu on  virkattu Sirdarin Cotton DK -langasta. Erittäin hyvä lanka, mukava virkata ja kaunis valmis pinta. Tuon hatun kauneudesta voi olla montaa mieltä. Mutta on se ainakin parempi kuin tämä pipo….

Pipon lankana on Alize Flower. Paksu lanka, josta pipo valmistuu kädenkäänteessä.

 

Putiikissa on vähän hyvää kuvaustaustaa. Huomasin, että tuohon oven päälle voi ripustaa tavaraa enemmänkin. Mielestäni kaunis yhdistelmä tämä sinivalkoinen. Maton päällä on Angora-langasta virkkaamani huivi.

Sekin piti vielä kertoa, että remonttiblogiin olen kuvannut asunnon yläkertaa.
http://pellavasydamenuusineuvolakoti.blogspot.fi/      Pellavasydämen Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top