Puuvillalangat ”korkattu”

Oih, miten ihana laatikollinen tavaraa meille tulikaan perjantaina!

Oli vähän erilainen päivä, kun henkilökohtaisena avustajana minulle lähetettiin mies. Oikein mainiosti sujui päivä ja hyvin hänen käsissään lankakerät sujahtivat uusille paikoilleen. Imurointi sujui ”vähintään yhtä hyvin” kuin naispuolisilta kollegoiltaan – näin sopuisasti sanottuna, ettei tulisi naisille paha mieli. En mä mikään sovinisti ole, en.

Ne kaikki ihanuudet on nyt vaan tääs väärässä kamerassa, ei tässä, mikä on kotona. Mutta aloitetaan yhdestä puuvillalangasta. Ja todella ihanasta. Tämä Rozetti Naturel Cotton on aika paksua 100% puuvillaa. Turkkilainen lanka, 100 g kerästä tulee 165 metriä lankaa. Puikkosuositus on 5 ja 18 silmukalla tulisi 10 cm.

Neuloin kokeeksi tuollaisen ryppyyn lopetetun roikkuvan pipon keväiseen käyttöön. Päässäni sitä en voi tällä kertaa esitellä, kun on vielä aamutoimetkin suorittamatta (kello on 15:12 sunnuntaina) Tein resorin ohuemmilla puikoilla, taisi olla 3. Muun osan neuloin 5 puikoilla ja virkkasin 3,5 koukulla nauhan.

En voisi toivoa paremmin työstettävää lankaa. Pehmeän tuntuista, eikä siis varmasti kutita!

Todella joutuisaakin tehdä. Aloitin illalla ja sain valmiiksi kympin uutisten jälkeen. Suosittelen!

Pellavasydämen Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top