Röyhelöä röyhelön perään…

Intouduin kokeilemaan myös toisentyyppisestä röyhelöhuivilangasta – mitä siitä saisi? No, ainakin toisenlaista röyhelöhuivia, hih! Neuloin tämänkin isoilla, numeron 15 pyöröpuikoilla ja yritin tehdä isoja silmukoita. Aika hauskaa pintaa syntyy… ja nopeasti.

Tänään pidän vapaapäivää, jotta jaksan illalla lähteä viimeiselle korukurssille kansalaisopistoon. Kävin kuitenkin kurkkaamassa putiikissa ja siellä se Pirkko istui kangaspuitten äärellä. Appropoo, olenkos muistanut ollenkaan kertoa, että kangaspuut on nyt koottu ja loimi käyttövalmiina?! Niin, Pirkko tekee kokeilua röyhelölangasta mustaan poppanaloimeen, saas nähdä, miten se toimii…

Pellavasydämen Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top