Myyntistailausta

Tänään oli ihana vapaapäivä. Nukuin yli puolenpäivän. No joo, kun en saanut yöllä unta, niin aloin siivoilla. Tänään olen sitten jatkanut tavaroitten järjestelemistä. Alkaa olla aika laittaa talo myyntiin.

Seurailen säännöllisesti television sisustusohjelmia ja mm. Pientä pintaremonttia. Tiedättehän sen ohjelman, missä stailataan myytävät asunnot enemmän ja vähemmän pienellä remontilla. Niitä muistellessa tuntuu, että kauheasti pitäisi tehdä töitä, kun alkaa taloa myydä.

Me emme tee minkäänlaista remonttia. Ostaja vaihtakoon itse tapetit mieleisekseen.

Yksi asia on näistä stailausohjelmista iskostunut mieleeni: HENKILÖKOHTAISET TAVARAT POIS. Yleensäkin tavaraa käsketään karsia. Taulujen osalta se on hankalampi homma, koska jokaisesta poisotetusta taulusta jää jälki tapettiin. Paperitapetit ovat haalistuneet taulujen ympäriltä. Ja on nuo tapetit jo aika vanhanaikaisiakin, joten vaihtoon menisivät muutenkin.

Tänään sain makuuhuoneen kuntoon. Otin siitä jo kuvankin, vaikka luulen, että mieheni haluaa ITSE ottaa myyntikuvat. Eikäpä tuo näköjään onnistunutkaan. Valoa on liian vähän.

Ensi vaiheessa yritämme itse myydä taloa jonkun netissä olevan ”kaupan” kautta. Mitä näitä nyt on … etuovi.com tms.

Olen ennenkin todennut, että kuvan ottaminen ja tarkastelu on hyvä systeemi. Livenä tämäkin huone näyttää avaralta, mutta ei se taida ollakaan… Katsopa tuota tummaa möhkälettä seinällä ikkunoiden välissä. Se on kevyestä puumateriaalista tehty laatikko. Rustiikkinen sellainen. Tiedän, ettei mieheni tykkää tuollaisista, mutta minäpä aion laittaa näitä useamman uuden huushollin makuuhuoneeseen! Tämä yksi on tässä nyt sitä varten, että silmä tottuisi siihen. Vähänkö olen ovela….

Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top